GLIMS & GLOMS

TANSSITEATTERI ESPOOSTA

JAM

RAXU TASKUNEN

GLIMS & GLOMS AVAA POP UP -TEATTERIN ENTRESSEEN!

 

Joulun alla (28.11. - 22.12.2018) Espoon keskuksessa sijaitsevassa kauppakeskuksessa esitetään Raxu Taskunen -nukketeatterimusikaalia. Simo Heiskasen Raxu Taskunen on riemastuttava koko perheen esitys, verbaalinen ja visuaalinen ilotulitus, jossa Heiskanen tulkitsee kaikki tarinan hahmot. Raxun tarina kiepsahtelee mantereelta toiselle, maan pinnalta maan alle ja takaisin loruriimittelyn tahtiin.

 

 

GLIMS & GLOMS

GLIMS & GLOMS dance companyn perustivat koreografit Simo Heiskanen ja Tuomo Railo vuonna 1999. Teatterin kotipaikka on Espoo, jonka kahteen jokeen, Glims- ja Gloms jokiin teatterin nimikin viittaa. Teatteri harjoittaa kiertuetoimintaa kotimaassa ja tekee myös kansainvälisiä vierailuja.

 

GLIMS & GLOMSIN taiteellisena pyrkimyksenä on tuottaa esityksiä, joissa komiikka koskettaa, huumori yllättää ja tanssi kohottaa. Teatteri suuntaa esityksensä laajalle katsojakunnalle - lapsille, nuorille ja aikuisille.


Teatteri työllistää taiteen huippuammattilaisia, erityisesti tanssitaiteilijoita. Teatterin esityksissä yhdistyvät monet esittävän taiteen elementit: tanssi, teatteri, musiikki, kuvataide, video ja teatteritekniikan sovellukset. Teatteri tutkii esityksissään tanssitaiteen eri perinteitä ennakkoluulottomasti ja laajasti.

<

TIETOSUOJASELOSTE

© 2016 Copyright PURE - Created by MuseFrame

MF