Esiintyjät

Simo Heiskanen

Koreografi, tanssija Simo Heiskanen toimii toisena taiteellisena johtajana yhdessä Tuomo Railon kanssa perustamassaan Glims & Gloms tanssiteatterissa. Hän on myös vastannut useiden teostensa muusiikista ja äänisuunnittelusta.

Heiskanen on työskennellyt laajasti tanssin alueella – tanssijana ja koreografina lukuisilla teatterinäyttämöillä ja tanssin vapaan kentän tuotannoissa (mm. Helsingin Kaupunginteatterissa, Kansallisteatterissa, Tanssiteatteri Hurjaruuthissa, Espoon teatterissa, Svenska teaternissa, Wasa teaternissa, ruotsalaisessa Norrdanssissa ja Aurinkobaletissa).

Simo Heiskanen opiskeli Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitoksella vuosina 1991 – 95 ja hänellä oli yksivuotinen taiteilija-apuraha vuosina 1999 ja 2003, sekä kolmivuotinen apuraha 2005- 07.

Mari Kätkä

Muusikko, musiikkipedagogi, MuM Sibelius-Akatemian Musiikkikasvatuksen osastolta. Toiminut harmonikan soittajana ja laulajana useissa eri kokoonpainoissa useiden eri artistien kanssa mm. Susanna Haavisto, Eija Ahvo, Jukka-Pekka Palo. Tehnyt lastenmusiikkia useissa eri yhtyeissä mm. Kolme Blondia, Laululaukku, Kätkä & Kesälä duo.

Toiminut teatterikapellimestarina ja -korrepetiittorina mm. Suomen Kansallisteatterissa ja Helsingin Kaupunginteatterissa. Opettanut musiikkia ja äänenkäyttöä tuntiopettajana mm. Teatterikorkeakoulussa. Kouluttanut esiintymistekniikkaa, kohtaamista, vuorovaikutustaitoja musiikin avulla mm. Metropolian-, Oulun-, Lahden- ja Kokkolan Ammattikorkeakouluissa sekä Lahden hoivayhteisöissä.

Vuosina 2011-2013 toiminut myös Konserttikeskus ry:n EU-rahoitteisen osallistavaa musiikkitoimintaa kehittävän Musiikki elämään –hankkeen projektikoordinaattorina.


simo

mari

Comments are closed