suomeksi / in English

Metti Nordin
Metti Nordin

Carita Holmström
Carita Holmström


 

 
 
METTI NORDIN, lavastaja
Metti Nordin on työskennellyt lavastajana, pukusuunnittelijana ja graafisena suunnittelijana vuodesta 1985 alkaen. Hän on visualisoinut lukuisia teatteriesityksiä ja konsertteja. Lavastajana Nordin vieraillut mm. Ryhmäteatterissa ja Suomen Kansallisteatterissa. Nordin on myös tehnyt installaatioita ja eläinaiheisia veistoksia rautalangasta. Metti Nordin on ollut mukana seuraavissa G&G:n tuotannoissa: Sikabaletti, Macchiato, Näkki, Suurperhe, Kaijat, Pessi ja Illusia, Helinä sekä Viktor, hänen kukkonsa Max ja soittorasian arvoitus.
   
MARJA UUSITALO, pukusuunnittelija
Pukusuunnittelun pitkän linjan tekijä ja opettaja niin elokuvan, TV:n, oopperan, teatterin kuin tanssinkin alueilla.
G&G:n tuotannoista Marja on puvustanut Pessi ja Illusian, Suurperheen ja Sikabaletin.
   
PASI PEHKONEN, valosuunnittelija

Valosuunnittelija Pasi Pehkonen valmistui teatteritaiteen maisteriksi vuonna 1994. Tämän jälkeen hän on työskennellyt freelance –valosuunnittelijana ja toteuttajana lukuisissa tanssiteoksissa mutta toiminut myös teatterin, musiikin sekä arkkitehtuuri- ja ympäristövalaistuksen parissa.
Hänen valosuunnitteluaan on nähty muun muassa Alpo Aaltokosken, Susanna Leinosen, Minna Tuovisen ja Martin Heslopin (As2wrists dance co.) koreografioissa.

   
CARITA HOLMSTRÖM, säveltäjä
Carita Holmström on maamme monipuolisimpia muusikoita. Hän liikkuu vaivattomasti sekä klassisen että kevyen musiikin puolen alueella sekä pianistina, säveltäjänä että laulajanakin. Carita Holmström on julkaissut monia levyjä, säveltänyt näyttämömusiikkia, kamarimusiikkia, kuoroteoksia ym. laulumusiikkia ja laulusarjoja. Ennen Suurperhe -tanssiteosta Holmström on säveltänyt G&G:lle musiikin teokseen Näkki -kertomus vesirajasta vuonna 2004.